U kunt bij ons terecht voor alle soorten verzekeringen, hypotheken of andere soorten leningen. Daarnaast helpen wij u ook graag met spaarproducten en budgettering.

Verzekeringen

U kunt via ons kantoor alle soorten verzekeringen afsluiten voor auto, bromfiets, pleziervaartuig, caravan, reizen, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen, opstal, inboedel en ziektekosten. Ook bevindt zich in ons assortiment een compleet pakket aan levensverzekeringen.

Hypotheken

Henk Groothedde is gecertificeerd Hypotheek Adviseur. Doordat Valkenberg Financieel Advies is aangesloten bij de Hypotheek Company kunt u kiezen uit aantrekkelijke tarieven van vrijwel alle hypotheekaanbieders.

Kredieten

Heeft u direct geld nodig? Valkenberg Financieel Advies helpt u om op een verantwoorde manier uw tekort aan te vullen. Heeft u een bestaande lening? Het is vaak zeer de moeite waard om deze aan te passen tegen nieuwe tarieven en voorwaarden.

Sparen

Valkenberg Financieel Advies wil u graag informeren over de diverse spaarmogelijkheden die er voor u zijn. Welke keuze is voor u het beste? Kiest u voor een hoog garantiekapitaal op einddatum of kiest u voor een bancair product? Aan de hand van een goed risicoprofiel kunnen we dit samen uitwerken. Alle spaar- en vermogensproducten zijn op basis van een nettotarief, dat wil zeggen: u betaalt geen provisie meer aan ons.

Budgetteren

Zelfs mensen met een inkomen van ruim bovenmodaal hebben vaak weinig grip op alle uitgaven. Regelmatig horen we: “Ik heb een heel aardig inkomen maar ik kom toch iedere maand tekort.” Valkenberg Financieel Advies helpt u met een analyse van al uw uitgaven en geeft inzicht in uw financiële situatie.

Valkenberg_Logo's.jpg
 

Persoonlijk & deskundig financieel advies

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Onze tarieven zijn vaak scherper dan bij grote internetaanbieders!