Vfa_Henk.jpg

Ruim 10 jaar geleden startte Henk Groothedde vanuit Valkenberg Financieel Advies met het begeleiden en adviseren van particulieren en ondernemers bij verzekeren, hypotheken, kredieten, sparen en budgetteren. Henk leerde het assurantievak bij Axent/Aegon, waar hij 7 jaar heeft gewerkt.

Uiteraard zijn Henk en Sandy in het bezit van alle relevante vakopleidingen en periodieke bijscholingsdiploma’s.

vfa_Sandy.jpg

Sandy Kempel-Vermeulen is al ruim 25 jaar actief in de verzekeringsbranche en bouwde bij assurantiekantoren in Den Haag en Apeldoorn specialistische kennis op. Nu verricht ze met veel plezier ondersteunende en afwisselende werkzaamheden op het kantoor van Valkenberg Financieel Advies. Sandy is getrouwd, heeft twee zoons en twee trouwe viervoeters.

Valkenberg Financieel Advies is een kwaliteitsorganisatie. Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID). Dit label waarborgt onze kwaliteit en service en garandeert dat u met een erkend en gedegen bureau in zee gaat.

 

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Onze tarieven zijn vaak scherper dan bij grote internetaanbieders!